Goede doelen

Naast het bouwen en beheren van websites vinden wij het belangrijk ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Dit doen wij door het steunen van een aantal goede doelen. De doelen die wij steunen hebben wij uitgekozen op basis van de punten die zij supporten en omdat wij vinden dat zij wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken!

team012

Wij zijn ons bewust van onze bevoorrechte positie in de maatschappij. Niet iedereen heeft het geluk om gezond te zijn en in een rijk land te zijn opgegroeid.

  • Wij doneren jaarlijks aan verschillende goede doelen in binnen- en buitenland die ons aan het hart gaan.  Heeft u ook een goed doel dat wij zouden kunnen steunen? Meld u dan hier en wij nemen z.s.m. contact met u op!
  • We werken samen met hogescholen en universiteiten door het bieden van stageplekken op ons kantoor in Amsterdam, om zo de toekomstige generatie professionals kennis te laten maken met ons vak. Bekijk onze vacaturepagina voor actuele openstaande vacatures.
  • We ondersteunen lokale bloggers in Nederland en daarbuiten door ze te sponsoren, competities te organiseren of door ze op andere manieren te helpen.
  • We bieden studiebeurzen in Nederland en daarbuiten om studenten de kans te geven te gaan studeren op manieren die normaal niet mogelijk voor hun zijn.

Elk doel heeft zo zijn unieke punten. Ben jij benieuwd welke dat zijn? Klik dan onderstaand op het goed doel.