Over ons - Onze missie

Bram vd Veer

  • Zoekmachine Optimalisatie

  • Affiliate Marketing

  • Digitale Concepten

  • Marktplaats Ranglijsten

Hoe het begon

Op een koude winterdag in januari 2009 lanceerde Bram van der Veer zijn eerste prijsvergelijkingswebsite vanuit zijn slaapkamer in Alkmaar. Dit bleek vrij snel succesvol, dus in de volgende jaren werden vele andere vergelijkingswebsites gelanceerd met behulp van Microsoft Frontpage en Ws_FTP. 


Een paar jaar later werd de naam REBEL Internet BV aangenomen en werd een kantoor in het centrum van Amsterdam geopend. Van daaruit is REBEL Internet uitgegroeid tot een bedrijf met 12+ medewerkers, met digitale projecten die erop gericht zijn ondernemers op verschillende platforms te helpen met het online rangschikken van hun projecten, diensten of video.


Tegenwoordig richt REBEL Internet zich op de volgende gebieden:


"De enige constante is verandering" - Dit geldt voor onze ondernemersreis die we sinds 2008 hebben gemaakt. Een kort overzicht van enkele van onze projecten:

Tijdlijn

Wat: Online Shop - Importeren van fysieke goederen uit China, verkopen in eigen online shop Prijspiraat.nl (🔗). De goede oude tijd!

Wat: Affiliate Marketing. We lanceerden productvergelijkingswebsites (prepaid mobiele telefoonplannen, draadloos breed merk internet, breedband internet opties, coupons & meer. (🔗) & (🔗) 

We groeien onze websites en verkopen uiteindelijk verschillende van onze websites. We hebben nu meer dan 200 domeinnamen.

Meer innovatieve affiliate concepten worden gelanceerd, zoals een car sharing vergelijkingsplatform & p2p lending vergelijkingsplatform.

In januari 2013 hebben we onze naam gewijzigd in REBEL Internet BV en hebben we onze holdingstructuur officieel vastgelegd in een BV. 

We lanceren onze veilingwebsite en is in die tijd één van de toonaangevende centveilingwebsites in Nederland. 

Rond dezelfde tijd verandert Kortingscodeland.nl in Vouchercode.nl. 

In 2015 is MrKortingscode.nl (Mister Kortingscode) gelanceerd (🔗). Gevestigd in de Jordaan in Amsterdam centrum, met een team van 11, vindt en vermeldt ons team 2000+ coupons & aanbiedingen per jaar.

Mrkortingscode breidt uiteindelijk uit naar 16 landen wereldwijd en is in de meeste daarvan nog steeds actief.

Gedurende de jaren hebben we verschillende affiliate marketing concepten (vergelijk parkings, vergelijk breedband internet, zorg & arbeidsverzekeringen, vergelijk datingsites) gelanceerd, gebouwd en geëxit in verschillende landen (NL, BE, AT, DE, FR).

Na een korte tijd een Bol.com third party verkoper te zijn geweest, zagen we een kans voor SEO voor marktplaatsen. Sindsdien hebben we onder de naam WebGeeks, verschillende digitale webmaster diensten gelanceerd.

Waarom we onszelf geen startup noemen

Wat we zijn

Wij zijn een nuchter team van deskundigen dat zich richt op uitvoering. Wij helpen eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven te concurreren met de grote bedrijven die marktplaatsen domineren en met de grote platforms zelf.


We zijn gevestigd in de prachtige Beurs van Berlage in het centrum van Amsterdam, maar ons team is verspreid over de hele wereld. aangezien we een remote bedrijf zijn. 


No-nonsense, nuchter en op afstand.

Onze visie

Alle online ondernemers moeten zichtbaar kunnen worden op de gigantische marktplaatsen en platforms waar we zo afhankelijk van zijn. Wij vinden dat niemand mag worden genegeerd of verborgen, en dat iedereen een eerlijke kans moet krijgen om het te maken.


Daarom helpen wij grote en kleine klanten met het verbeteren van hun rankings op platforms en marktplaatsen, waar ze dat normaal gesproken niet zouden kunnen. Wij zijn een uniek bedrijf met een uniek aanbod, omdat geen enkel ander bedrijf de diensten aanbiedt zoals wij dat doen. Wij streven ernaar het toonaangevende marktplaats & platform SEO bureau te worden op alle 100m+ internationale marktplaatsen.

Copyright , REBEL Internet